Stinzenflora 161
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te huur: Stinzenflora 161, LEEUWARDEN

Te huur!!

Het winkelpand aan de Stinzenflora 161 in de wijk Aldlan, Leeuwarden, is een ruime commerciële ruimte op een aantrekkelijke zichtlocatie. Dit pand biedt uitstekende mogelijkheden voor verschillende soorten detailhandel of dienstverlening.
Het pand heeft een bebouwde oppervlakte van circa 1000 m2 en is in te delen voor meerdere gebruikers. Het aanpalende parkeerterrein behoort in zijn geheel bij de aangemelde locatie.

De voormalige Aldi is gelegen aan een doorgaande weg met veel verkeer en goede zichtbaarheid, wat zorgt voor een constante stroom van aandacht voor de locatie. Daarnaast beschikt het pand over een groot, eigen parkeerterrein dat voldoende plaats biedt voor veel voertuigen, wat ideaal is voor klanten die met de auto komen. Aansluitend is er een functioneel winkelcentrum en een gezondheidscentrum aanwezig.

Het gebouw zelf heeft een moderne en toegankelijke uitstraling, met grote en nog aan te brengen grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een open gevoel. Hierdoor is er veel ruimte voor aantrekkelijke etalages die goed zichtbaar zijn vanaf de weg. De ligging in de wijk Aldlan, een woonwijk met een gevarieerde populatie, zorgt voor een divers klantenbestand.

Dankzij de gunstige ligging en het ruime parkeerterrein biedt dit pand een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed bereikbare en zichtbare locatie in Leeuwarden.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 100,00 /m²/jaar
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Energie
EnergielabelA++

Functie informatie

WINKELRUIMTE
Aantal Verdiepingen1
Publieksgerichte Dienstverlening1
Showroom1
Frontbreedte4000 cm
WelstandsklasseB1
Verkoop Vloeroppervlakte1000 m²
Oppervlakte1000 m²
Units Vanaf250
Detailhandel1

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy