1e Saskiadwarsstraat 8
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht o․v․: 1e Saskiadwarsstraat 8, LEEUWARDEN

Gelegen in Leeuwarden, bevindt zich deze fraaie starterswoning aan de 1e Saskiadwarsstraat 8. Deze knusse en goed onderhouden tussenwoning ligt in een vriendelijke straat nabij de Emmakade. Het betreft een woning met een C-label. De stap naar een A-label kan in de toekomst eenvoudig gemaakt worden, met het plaatsen van zonnepanelen en een warmtepomp. De woning, welke op loopafstand van het centrum ligt, biedt alle gemakken van de binnenstad van Leeuwarden op fietsafstand. De woning is uitstekend bereikbaar en omringd door diverse voorzieningen. Het centrum van Leeuwarden ligt op fietsafstand, terwijl een supermarkt gemakkelijk te voet te bereiken is. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg binnen slechts 7 minuten rijden bereikbaar, wat de locatie bijzonder aantrekkelijk maakt voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als recreatieve uitstapjes.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
De gang leidt u naar de sfeervolle woonkamer met open keuken. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en zorgt voor een gezellige verbinding met de woonkamer. Op de begane grond bevindt zich tevens de uitgebouwde badkamer, volledig betegeld en uitgerust met een ligbad, wastafelmeubel en toilet.

Eerste verdieping:
Bij het betreden van de eerste verdieping wordt u verwelkomt door een ruime overloop. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een royale slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een vaste kast die voldoende opbergruimte biedt. De slaapkamer aan de achterzijde is eveneens ruim en licht, geschikt voor diverse doeleinden zoals een tweede slaapkamer, logeerkamer, werkkamer of hobbyruimte.

Achtertuin:
De achtertuin van deze woning is een ware oase van rust en zonlicht. Gelegen op het zuiden, biedt deze zonnige buitenruimte de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Algemeen:
- keurig onderhouden woning
- ideale starterswoning
- op fietsafstand van het centrum van Leeuwarden
- achtertuin gelegen op het zuiden
- de woning staat op erfpacht grond: vaste canon € 7,00 per jaar, eeuwigdurend

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en heeft als doel een eenduidige manier van meten te bieden als indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetresultaten kunnen niet volledig worden uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De woning wordt verkocht 'as is where is' en met een: 'niet-zelfbewoningsclausule', 'ouderdomsclausule', 'asbestclausule' en zonder lijst van zaken en vragenlijst.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 195.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1913
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte81 m²
Perceeloppervlakte84 m²
Woning Inhoud313 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy