Alma Tademastrjitte 5
DRONRYP

Omschrijving

Verkocht o․v․: Alma Tademastrjitte 5, DRONRYP

In het fijne dorp Dronrijp aan de Alma Tademastrjitte 5 staat deze vrijstaande woning. Met haar vriendelijke gemeenschap, historische charme en gemakkelijke toegang tot grotere steden zoals Leeuwarden en Sneek, biedt Dronrijp de perfecte balans tussen rust en voorzieningen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst stap je in een royale vestibule hal, met toegang tot de meterkast. Er zitten nog genoeg authentieke elementen in, net als de prachtige deur. Vanuit de hal stap je de entree in. Vanuit de entree is de royale woonkamer van 31 m2 te bereiken. Dit is een prachtige ruimte met veel lichtinval en zicht op het voorgelegen, groene terrein. Er is een dubbele kast voor bergruimte. Vanuit de woonkamer is nog een hal te bereiken, met hierbij een eenvoudig toilet en doucheruimte. Daarnaast is een van de slaapkamers beneden te bereiken. Door de entree bij binnenkomst is ook de keuken te bereiken. De keuken is eenvoudig en voorzien van een geiser. De hal naast de keuken geeft toegang tot de tweede slaapkamer en de garage.

Zolder:
De woning heeft een royale zolderverdieping. Deze is momenteel bereikbaar door een vlizotrap vanuit de hal in het midden. Aan te raden is om de indeling aan te passen en om dan gelijk een vaste trap naar zolder te maken. Hierdoor zijn er eenvoudig een of meerdere slaapkamers te realiseren.

Garage:
Aan de woning is een stenen garage gebouwd, die van binnenuit bereikbaar is. Dit is bijzonder handig tijdens de koude en regenachtige dagen. Het betreft een zeer degelijke garage, voorzien van een elektrische deur en betonvloer.

Algemene eigenschappen:
- Een mix van kunststof kozijnen en houten kozijnen.
- Verwarming middels een moederhaard.
- Royale zolder en garage voor veel bergingsmogelijkheden of combineren woon/werk.
- Er staan nog 4 kunststof kozijnen en 1 nieuwe voordeur in de garage, welke bedoeld zijn voor onder andere de keuken om te plaatsen.

Kortom, deze woning aan de Alma Tademastrjitte 5 is een heerlijke plek om te wonen met alle gemakken van een gelijkvloerse indeling en de charme van het Friese platteland. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf wat deze woning en het prachtige Dronrijp te bieden hebben!

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 295.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1964
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte79 m²
Perceeloppervlakte701 m²
Woning Inhoud508 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelG

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy