Antillenweg 29
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Antillenweg 29, LEEUWARDEN

In de gewilde wijk Nijlân bevindt zich deze prachtig gerenoveerde gezinswoning, die recentelijk een grondige opknapbeurt heeft ondergaan. De woning is gesitueerd op een uitstekende locatie binnen de wijk, waar u kunt genieten van een rustige omgeving met veel groen. Dit instapklare huis beschikt over drie ruime slaapkamers en een royale tuin met achterom, wat het ideaal maakt voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning betreedt u een ruime hal, die voorzien is van een stijlvolle trap naar de eerste etage en een deur naar de lichte en uitnodigende woonkamer. De woonkamer biedt een prettige leefruimte en staat in directe verbinding met de moderne keuken. Deze recent vernieuwde keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, combimagnetron en een koel-vriescombinatie. De keuken heeft tevens voldoende kastruimte, ideaal voor het opbergen van al uw keukengerei. De zonnige tuin, bereikbaar via de keuken, is een fijne plek van rust en ruimte. Hier vindt u een grote, stenen berging die perfect is voor het opslaan van tuinspullen of fietsen. De tuin biedt daarnaast een handige achterom, wat extra toegankelijkheid en gemak garandeert.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereikt u de eerste etage, waar een ruime overloop toegang geeft tot drie royale slaapkamers, allemaal met een aangename lichtinval. De moderne badkamer op deze verdieping is voorzien van een ruime douche en een stijlvolle wastafel, en biedt een luxe uitstraling door het gebruik van hoogwaardige materialen en moderne afwerking.

De woning staat op erfpachtgrond, waarbij de canon € 481,- per jaar bedraagt. Deze is (deels) fiscaal aftrekbaal. Er is tevens de mogelijkheid om de grond van de gemeente Leeuwarden in eigendom te verwerven.

Bijzonderheden van deze woning:

- Instapklaar met een moderne en recent vernieuwde keuken.
- Gelegen in de geliefde wijk Nijlân, dicht bij een speelveld en diverse voorzieningen.
- Vrij uitzicht aan de voorzijde zonder overburen, met zicht op groen.
- Beschikt over drie ruime slaapkamers die veel comfort bieden.
- Recent gerenoveerd met aandacht voor moderne details en afwerking.
- Voorzien van een ruime tuin met achterom en een grote, stenen berging.
- Uitgerust met een HR-combiketel uit 2016 voor efficiënt energiegebruik.
- Dubbele beglazing op de begane grond voor extra isolatie en geluidsdemping.
- Een stijlvolle en moderne badkamer en een uitgebreide, eigentijdse keuken.
- Toelichtingsclausule NEN2580:

De meetinstructie die voor deze woning is toegepast, is gebaseerd op de NEN2580-norm. Deze norm biedt een gestandaardiseerde manier om de gebruiksoppervlakte te meten, wat zorgt voor een betrouwbare indicatie van de werkelijke grootte van de woning. Het is belangrijk om op te merken dat ondanks deze meetinstructie, er verschillen in uitkomsten kunnen optreden door interpretatieverschillen, afrondingen of praktische beperkingen tijdens het meten.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 259.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1963
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte95 m²
Perceeloppervlakte119 m²
Woning Inhoud318 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelD

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy