de Anjen 66
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: de Anjen 66, LEEUWARDEN

Deze zeer royale woning ligt aan de rand van de wijk Bilgaard. Bilgaard ligt in het noorden van Leeuwarden en is een wijk waar u alle basisvoorzieningen binnen handbereik heeft. Denk hierbij aan basis- en hogescholen maar ook aan een eigen winkelcentrum en wijkvereniging. Tevens is de woning gelegen schuin tegenover het zwembad De Blauwe Golf. Het stadscentrum ligt op 10 fietsminuten en door de nieuwe haak om Leeuwarden bent u in een korte tijd op de A32.

Deze in de jaren '70 gebouwde, uitzonderlijk ruime, woning maakt onderdeel uit van een rij van 3 grote woonhuizen en is gelegen op 293 m2 eigen grond, met het dakterras en de achtertuin op het zuiden, aan de rand van de wijk Bilgaard met al zijn voorzieningen. De woning is redelijk onderhouden, voorzien van in hout uitgevoerde kozijnen, zonneterras op de verdieping, alsmede een inpandige garage/berging, vijf slaapkamers en twee badkamers op de 1e verdieping. Met zo'n 205m2 woonoppervlak is de woning zeer geschikt voor een groot gezin maar ook levensloopbestendig wonen is hier mogelijk door de extra slaapkamer op de begane grond. De woning heeft energielabel D.

De indeling is als volgt:
Via een overdekte entree komt u binnen in de hal. Hier vindt u een toilet met fonteintje, de trapopgang naar de eerste verdieping maar ook de toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer is gecentreerd op de achtertuin en is door de vloer en het lichte kleur gebruik, een erg aangename ruimte. De woonkamer staat in directe verbinding met de achtertuin door de tuindeur, en aan de andere kant met de half open keuken. Deze is in een hoek opgesteld en voorzien van diverse aanbouwapparatuur, t.w. fornuis, afzuigkap, magnetron en oven. Daarnaast biedt de keuken de mogelijkheid om de tussenwand te verwijderen, waardoor er een open keuken kan ontstaan.

Op de eerste verdieping vindt u 5 ruime slaapkamers en een badkamer. Eén slaapkamer geeft toegang tot het dakterras en twee slaapkamers hebben een kastenwand. Er is een berging op de overloop en de badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

Aan de voorzijde van de woning vindt u uw eigen oprit. Met aansluitend de inpandige garage. De achtertuin met terras is gelegen op het zuiden!

Unieke punten:
- 5 slaapkamers en lichttoetreding op de overloop;
- inpandige garage;
- parkeren op eigen terrein;
- dakterras;
- tuin op het zuiden;
- gelegen schuin tegenover zwembad De Blauwe Golf.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

In de nabijheid van de woning bevindt zich het Zwembad de Blauwe Golf, de kinderboerderij en het winkelcentrum Bilgaard met diverse basis- en hogescholen (o.a. NHL-Stenden).

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 395.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1971
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte205 m²
Perceeloppervlakte293 m²
Woning Inhoud732 m³
Kamers7 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelD

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy