Elleboogsvaart 13 A
HAULERWIJK

Omschrijving

Te koop: Elleboogsvaart 13 A, HAULERWIJK

Een geweldige kans om te wonen in rust en ruimte, met een prachtige investeringskans.

Dit vrijstaande, rietgedekte landhuis in Haulerwijk heeft het allemaal: stijl, ruimte én een naastgelegen pand dat als investering dient. Het beleggingspand is deels verhuurd en deels in eigen gebruik. Het pand wordt gebruikt door de Rijksgebouwendienst en het brengt je een extra financiële meevaller zonder dat het je woongenot verstoort.

Dit charmante, vrijstaande huis ligt in de landelijke omgeving van Haulerwijk, en biedt je alle rust en ruimte die je zoekt. Het heeft een royale woonruimte, veel kamers en een unieke uitstraling. Perfect voor gezinnen of mensen die willen genieten van de rust op het platteland, maar toch dicht bij het dorp en de hoofdweg willen wonen. Deze woning aan de Elleboogsvaart combineert comfort en landelijkheid met een slimme investering.

Enkele highlights:

- Woonoppervlak van maar liefst 515 vierkante meter
- Het huis wordt verkocht met een naastgelegen en verhuurde bedrijfsruimte (adres 13B) dat in gebruik is bij de Rijksgebouwendienst. Huurinformatie is op aanvraag beschikbaar.
- Grote kelder voor bijvoorbeeld hobby’s of recreatie en veel slaapkamers, dus volop mogelijkheden
- Groot perceel met veel parkeerruimte
- Vrijstaand wonen met veel privacy
- Indeling van het huis:

Souterrain:
Een ruime kelder die nu als recreatieruimte wordt gebruikt, compleet met een pooltafel en gezellige eetruimte. Perfect voor hobby’s of om vrienden te ontvangen.

Begane grond:
Bij binnenkomst merk je meteen de grandeur. Een grote hal met een stijlvolle trap die leidt naar de verschillende ruimtes. De royale woonkamer heeft een serre en openslaande deuren naar buiten. De open woonkeuken is voorzien van moderne apparatuur. Verder is er op deze verdieping een badkamer met douche en ligbad, een kantoor/werkkamer, ruime garage en toegang tot de kelder.

Eerste verdieping:
Hier vind je maar liefst 7 slaapkamers en een tweede badkamer met ligbad en douche.

Zolder:
Ideale opbergruimte.

Buitenruimte:

Het buitenleven begint hier! Met meerdere zonnige terrassen kun je heerlijk genieten van de frisse buitenlucht. De mooi aangelegde vijver maakt het helemaal af – een perfecte plek om te ontspannen.

Omgeving:
Je woont hier landelijk en verhoogd, met een prachtig weids uitzicht. Haulerwijk is een gezellig dorp met alles wat je nodig hebt, zoals scholen, supermarkten, winkels, medische zorg en horeca, allemaal binnen handbereik.

Bereikbaarheid:
Met de auto of het OV zit je zo op de grote wegen. Werk je in de stad? Geen probleem, Assen, Drachten en Groningen zijn snel te bereiken via de A7 en A28. En voor ontspanning kun je lekker fietsen of wandelen in de groene omgeving.

Laat je verrassen door dit prachtige landhuis en de vele mogelijkheden die het biedt, inclusief het beleggingspand (adres 13B). Wil je meer weten of een keer komen kijken? Aarzel niet en neem contact met ons op. Je landelijke droomwoning wacht op je!

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 1.390.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1997
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte362 m²
Perceeloppervlakte7615 m²
Woning Inhoud1800 m³
Kamers10 (7 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy