Goudenregenstraat 80
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Goudenregenstraat 80, LEEUWARDEN

Wonen in stijl in de gewilde Bloemenbuurt van Leeuwarden! Ontdek deze prachtige royale woning met eigen oprit en ruime garage. De woning bevindt zich aan een brede, charmante straat in de geliefde Bloemenbuurt. Dit karaktervolle huis is nog voorzien van alle originele elementen en straalt de authenticiteit en elegantie van zijn bouwperiode uit.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond: Vestibule/hal met trap naar de eerste verdieping, provisieruimte en toilet. Ruime woonkamer met schuifpui. De woon- en eetkamer zijn voorzien van een fraai gelegde parketvloer. De halfopen keuken, toegankelijk vanuit de woonkamer, is uitgerust met inbouwapparatuur en kunststof kozijnen. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. Hier bevindt zich onder andere de wasmachine aansluiting. De bijkeuken is voorzien van een kunststof deur naar de achtertuin. Het betreft een op het oosten gelegen achtertuin, met een prachtige afwisseling van natuur en stenen. Doordat het in een punt ligt, is de achtertuin diep.

Eerste verdieping:
Vanuit de vaste trap in de hal is de overloop bereikbaar. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Twee royale slaapkamers, een kleinere met een inbouwkast en een badkamer. De badkamer is gedateerd en is voorzien van een wastafel en een douche.

Tweede verdieping: Bereikbaar via een vlizo trap op de overloop. Het betreft een royale bergzolder.

Garage: De aangebouwde garage is een grote plus in deze woning. Er zit een inpandige trap, naar de verdieping. Hier is nog een royale kamer te vinden!

De Goudenregenstraat ligt net buiten het stadscentrum aan de oostkant van Leeuwarden. Het centrum is op loop- en fietsafstand. In de buurt vind je onder andere een warme bakker, supermarkt en diverse scholen.

Kenmerken die dit huis bijzonder maken:
- Lichte woonkamer met schuifpui
- Fraaie en goed onderhouden tuin
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een sfeervolle (slaap)kamer boven de garage.
- Fraaie parketvloer.

Hoewel de woning hier en daar wat aandacht nodig heeft, biedt dit de kans om je eigen stempel te drukken op een unieke woonplek in een van de meest gewilde buurten van Leeuwarden. Laat je verrassen door de charme en mogelijkheden van deze karaktervolle woning. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek jouw nieuwe thuis!

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 325.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1956
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte90 m²
Perceeloppervlakte246 m²
Woning Inhoud504 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelF

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy