Herweystate 7
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Herweystate 7, LEEUWARDEN

Ben je op zoek naar een ruime en karaktervolle woning in een rustige, groene omgeving? Herweystate 7 in Leeuwarden biedt alles wat je zoekt! Gelegen in de populaire wijk Camminghaburen, is dit huis perfect voor gezinnen die willen genieten van de rust, maar toch dichtbij alle voorzieningen willen wonen.

Dit bijzondere huis heeft een speelse, moderne uitstraling met opvallende architectonische elementen die direct opvallen. De asymmetrische lijnen en de verspringende dakconstructie geven het huis een unieke look. De woning is vrijstaand, gelegen aan het water met een royaal perceel en een prachtige tuin rondom het huis. De ruime tuin rondom het huis biedt de hele dag door zowel zon als schaduw. Er is volop privacy en voldoende ruimte voor meerdere zitplekken en speelruimte voor kinderen. Hier kun je optimaal genieten van privacy en de hele dag zon.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Je komt binnen via de ruime entree, die toegang biedt tot de hal. Hier vind je de trap naar de eerste verdieping. De hal leidt je naar de royale woonkamer, de garage, de bijkeuken en het toilet. De woonkamer is een absolute blikvanger met grote raampartijen van vloer tot plafond die zorgen voor prachtige lichtinval en uitzicht op de tuin en het water. Dit is een open en lichte ruimte, perfect voor ontspannen momenten met familie of vrienden. De sfeervolle haard in de woonkamer voegt een warm en gezellig element toe, ideaal voor de koudere dagen. De keuken sluit naadloos aan op de woonkamer en heeft ook grote raampartijen, waardoor je tijdens het koken kunt genieten van het licht en het uitzicht op de tuin. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel. Daarnaast is er een inpandige garage, die plek biedt voor een auto en voldoende opslagruimte voor fietsen of gereedschap.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is bereikbaar door de trap in de hal en geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Ook hier zorgen de raampartijen voor een prettige hoeveelheid licht. Het balkon aan de achterzijde van de woning is een hele fijne toevoeging. De badkamer is modern afgewerkt en voorzien van een inloopdouche en ligbad.

Bijzonderheden:
- Ruime, vrijstaande woning gelegen aan het water
- Moderne keuken met veel licht en uitzicht op de tuin
- 3 slaapkamers
- Grote tuin rondom de woning met veel privacy
- Inpandige garage
- Gelegen in een groene, kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen dichtbij
- Uitstekende verbinding met het centrum van Leeuwarden

Camminghaburen is een geliefde wijk in Leeuwarden, bekend om zijn groene straten, ruime opzet en kindvriendelijke sfeer. In de directe omgeving vind je verschillende scholen, speelplaatsen en sportfaciliteiten. Ook is er op loopafstand een winkelcentrum te vinden. De wijk is goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer daarnaast ben je binnen enkele minuten in het centrum van Leeuwarden of op de snelwegen richting de A31.

Wil je deze bijzondere woning zelf ervaren? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Herweystate 7 wacht op jou!
Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en heeft als doel een eenduidige manier van meten te bieden als indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetresultaten kunnen niet volledig worden uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 675.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1994
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte125 m²
Perceeloppervlakte486 m²
Woning Inhoud510 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy