Holdingawei 47
FEINSUM

Omschrijving

Verkocht o․v․: Holdingawei 47, FEINSUM

Geniet van de rust en ruimte die deze woning aan de Holdingawei 47 te bieden heeft. Dankzij de vele raampartijen profiteert u van een overvloed aan natuurlijk licht, wat een aangename en lichte sfeer creëert in het hele huis.

Feinsum is een charmant lintdorpje vlak boven Stiens. Gelegen aan de Holdingawei biedt het prachtige zichtlijnen op Stiens en ligt het aan de beroemde Elfstedenroute. Daarnaast heeft u zicht op een grote speeltuin met een haventje. Binnen 5 minuten fietsen bereikt u Stiens, waar diverse faciliteiten beschikbaar zijn, en Leeuwarden ligt op slechts 10 minuten afstand. De landelijke, recreatieve omgeving is ideaal voor heerlijke fiets- of wandeltochten.

De woning is levensloopbestendig ingericht met een fraaie serre op de begane grond. Van deze serre met bijkeuken kunt u eenvoudig een slaapkamer met badkamer maken. Op de bovenverdieping bevinden zich nog drie slaapkamers en een sauna.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst via de entree treft u de hal aan met een toilet en trapopgang. Wanneer u de hal verlaat komt u terecht in de royale woon- en eetkamer. De open keuken aan de achterzijde is voorzien van een plintboiler. Via een deur aan de achterzijde van de woning komt u terecht in de multifunctionele serre. Tevens biedt deze serre toegang tot een extra berging, ofwel bijkeuken. Hier bevindt zich ook de wasmachineaansluiting. Daarnaast heeft deze woning een fantastische, dubbele garage welke beschikt over een bergzolder.

Eerste verdieping:
Wanneer u de trap oploopt naar de eerste verdieping heeft u de mogelijkheid tot meerdere vertrekken. Deze verdieping beschikt over drie slaapkamers, een badkamer, sauna en kledingruimte. De eerste slaapkamer aan de linkerzijde biedt toegang tot de sauna en beschikt over een royale kleedruimte. Deze kamer is ook voorzien van een eigen wastafel. De badkamer is in het middel van de woning gesitueerd en is voorzien van een met douche, toilet en wastafel. De tweede en derde slaapkamer aan de rechterzijde zijn gespiegeld, alleen heeft een van de twee kamers een inbouwkast.

Tuin:
De achtertuin, met een lengte van maar liefst 36 meter, is gelegen op het zuiden. In de tuin bevindt zich tevens een berging met overkapping. vanuit hier kun je over de weilanden heen kijken. Ook is er een gemetselde open haard met sfeervolle zithoek.

Bijzonderheden:
• Gebruiksoppervlakte wonen: 132 m2;
• Dubbele garage met bergzolder;
• Veranda aansluitend aan de schuur;
• Inhoud: 556 m3
• Aantal slaapkamers: 4
• Energielabel B
• Verwarming woning: Intergas Kombi HRE 24/18, 2013,
• Verwarming bijgebouw: Gevelkachel, keuken voorzien van plintboiler.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 550.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1981
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte1305 m²
Woning Inhoud556 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy