Huizumerstraat 6
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Huizumerstraat 6, LEEUWARDEN

Ben je op zoek naar een starterswoning in een gezellige en levendige buurt? Dan is deze woning aan de Huizumerstraat 6 in Leeuwarden precies wat je zoekt!

De woning is gelegen in de populaire en kindvriendelijke wijk Achter de Hoven. Deze buurt staat bekend om zijn rustige en gemoedelijke sfeer, terwijl het toch dicht bij het bruisende centrum van Leeuwarden ligt. Je vindt hier een mix van historische charme en moderne voorzieningen. Met winkels, scholen, parken en openbaar vervoer op loopafstand.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst van de woning kom je terecht in de hal met de trap naar de eerste verdieping. Wanneer je de deur opent tref je een gezellige woonkamer aan, die door zijn grote ramen heerlijk licht is. Er is een gaskachel die voor gezelligheid en sfeer zorgt. Hiernaast is er ook een cv-ketel uit 2023 aanwezig. De keuken is eenvoudig en vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van de wasmachineaansluiting. Naast de bijkeuken bevindt zich de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Vanuit de bijkeuken is ook de tuin met achterom te bereiken. Er is een stenen fietsenberging in de tuin aanwezig.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze kamers zijn ideaal voor een jong gezin, maar kunnen ook uitstekend dienen als werk- of hobbyruimte. Een bijzonder pluspunt van deze woning is het dakterras, een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Parkeren is geen probleem met voldoende parkeermogelijkheden in de straat.

Met haar praktische indeling en locatie is deze woning een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe start of een klusobject in Leeuwarden. Ontdek zelf de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 175.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1920
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte75 m²
Perceeloppervlakte79 m²
Woning Inhoud272 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen