Leechlan 32
WARTEN

Omschrijving

Onder bod: Leechlan 32, WARTEN

Altijd al de wens gehad om te wonen in een buitengebied, centraal gelegen in Friesland? De zon zien opkomen en ondergaan, op een oase van rust en stilte? Dan is dit uw kans!

Dit vrijstaande woonhuis heeft een unieke en landelijk ligging. Deze idyllische locatie, in het buitengebied tussen Warten en Grou, is op een perceel van 2.500 m2 eigen grond, welke door knotwilgen en een sloot is omsloten. De woning aan het Leechlan 32 heeft fraaie zichtlijnen over de landerijen en vergezichten op o.a. het Prinses Magrietkanaal en het Nationaal Park de Alde Feanen. Het woonhuis is te bereiken via een verharde weg en heeft voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst stap je in de hal met toegang tot het toilet, bijkeuken, meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Doorloop vanuit de hal brengt je naar de royale woonkamer (49 m2) met houtkachel en kantoorgedeelte (9 m2). De keuken is naast de woonkamer gesitueerd en ook voorzien kelder met redelijke stahoogte.

Eerste verdieping:
De vaste trap vanuit de hal brengt je naar de lange overloop van de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een; ligbad, douche, toilet en wastafel. De badkamer is vergroot met een dakkapel. De master bedroom is voorzien van een royale inbouwkast.

Vliering
Er is een royale vliering over de hele lengte van het huis, wat zorgt voor veel bergruimte.

Tuin:
Rondom tuin een vrij uitzicht over de weilanden. Op het erf bevinden zich een garage/berging met carport, een veranda alsmede een blokhut met voorzieningen als elektra en verwarming. Dit bijgebouw is erg geschikt voor multifunctionele doeleinden. Tevens zijn er een aantal sfeervolle overkappingen gerealiseerd. Door de prachtige ligging in het landelijk gebied heeft u natuurlijk veel privacy. Ligging nabij het natuurgebied van Eernewoude.

Algemeen;
- Energielabel C
- Isolatie: muurisolatie, vloerisolatie en geheel dubbele beglazing HR++.
- Verwarming: HR Combi ketel (Remeha Avanta) uit 2020 en een houtkachel. Warm water: via C.V.
- 12 zonnepanelen
- Vloerverwarming
- Waterontharder
- Perceel: 2.500 m2
- Blokhut met veranda, 25 vierkante meter voor vele doeleinden geschikt en voorzien van elektra en verwarming.

Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen in de buurt: de woning ligt op ca. 15 autominuten van Leeuwarden. Het nabijgelegen (ca. 5 minuten) Grou ligt aan de A32 en heeft alle belangrijke voorzieningen en tevens een treinstation. Ook de nabijgelegen dorpen Wergea en Warten hebben diverse voorzieningen.

Voorbehoud/onderzoeksplicht
Indien koper een of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper met dergelijke toevoegingen alsnog instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht ter zake alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker ook ter zake bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordening e.d.

Over dit object

Overdracht
Statusonder bod
Prijs€ 675.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1930
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
Hoofdfunctiewonen
Indeling
Woonoppervlakte152 m²
Perceeloppervlakte2500 m²
Woning Inhoud625 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy