Meekeshof 61
WYTGAARD

Omschrijving

Verkocht: Meekeshof 61, WYTGAARD

In het levendige dorp Wytgaard staat deze geheel eigentijdse hoekwoning, welke is voorzien van isolerende beglazing en een extra groot perceel!

Wytgaard is een gemoedelijk dorp gelegen onder de rook van Leeuwarden, tussen de dorpen Wirdum en Weidum. De A32 richting Leeuwarden en Heerenveen is nabij en Leeuwarden is ook prima per fiets bereikbaar. Het dorp beschikt over een basisschool en kinderopvang evenals een gezondheidscentrum. Het naastgelegen dorp Wirdum beschikt over een supermarktje voor een snelle boodschap en heeft een rijk verenigingsleven.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree aan de voorzijde in de hal met een toilet op niveau, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar tot de trapkast. Aan de rechterhand van de hal bevindt zich de L-vormige doorzonwoonkamer. Het eetkeukengedeelte is tuingericht. Er is sprake van een hoge mate van lichttoetreding, mede door een raam in de zijgevel. De moderne en open keuken is recent en beschikt over een vaatwasser, inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast en vriezer. Middels een loopdeur is er toegang tot de achtertuin. Deze is gelegen op het oosten, er is een vrijstaande houten
(fietsen)berging en een achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping en toegang naar de drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde liggen twee slaapkamers van respectievelijk 7m2 en bijna 15m2. De derde slaapkamer van 9,5 m2 ligt aan de voorzijde. In de volledig betegelde badkamer is een douche en wastafelmeubel aanwezig.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikbare 2e verdieping. Hier is een overloop en 4e slaapkamer met veel bergruimte in de knieschotten alsmede een verwarmingsradiator.

Tuin:
De achtertuin is circa 10 meter diep en gelegen op het oosten. Deze is voorzien van een recent gebouwd tuinhuis met veranda met verlichting. Perceelgrootte van circa 268 m2 met eigen grond en een brede toegangsdeur in de erfafscheiding achter op het perceel.

Bijzonderheden;
- gelegen in een dorp vlakbij Leeuwarden
- vloeren voorzien van laminaatvloeren.
- fraai aangelegde tuinen.
- kindvriendelijke en veilige omgeving.
- achtertuin op het oosten van 10 meter diep en een achterom met een brede entree.
- 4 slaapkamers en een doucheruimte op verdiepingen.
- in hoge mate groenvoorzieningen, speelvelden en voor kinderen geen doorgaand verkeer in de directe omgeving.
- energielabel A.
- 12 zonnepanelen met een enkele capaciteit van 395 Wp.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 270.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1964
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte90 m²
Perceeloppervlakte268 m²
Woning Inhoud364 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen