Oer de feart 4
GOUTUM

Omschrijving

Te koop: Oer de feart 4, GOUTUM

We gaan naar het gewilde Goutum! Deze verrassend ruime woning is gelegen op een prachtige plek in het populaire 'oude' Goutum en biedt veel meer dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Met vrij uitzicht over de landerijen aan de achterzijde is dit een plek waar je kunt genieten van rust en ruimte. De woning is goed onderhouden en eigentijds ingericht, met volop potentie!

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst sta je in de royale hal met vide, waar een prachtige trap, een handige kast, een modern toilet en de meterkast te vinden zijn. Vanuit hier loop je door naar de aangebouwde garage en de sfeervolle woonkamer. De open keuken, met spoeleiland, heeft veel lichtinval en een industriële uitstraling. De woonkamer is voorzien van een gezellige zitkuil en een haard. Dankzij de grote glaspartijen en openslaande deuren in de achtergevel geniet je hier optimaal van het prachtige uitzicht. De woning grenst aan een sloot, maar dit is geen doorgaand vaarwater. De aangebouwde garage is ruim en voorzien van een wasmachineaansluiting en bergzolder, waar de cv-ketel zich bevindt. Alle kozijnen op de begane grond zijn van hout en bevatten dubbel glas. De vloeren zijn uitgevoerd in beton, met uitzondering van de zoldervloer, welke van hout is.

Eerste verdieping:
Via de hal met hardhouten trap bereik je de overloop op de eerste verdieping. Er is een prachtige vide wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers en de tussenliggende badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een aparte douche en een tweede toilet. De hele verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, grotendeels kiep/kantelramen en horren. De twee ruime slaapkamers aan de achterzijde hebben toegang tot een balkon, waar je kunt genieten van het uitzicht over de landerijen.

Zolder:
De zolder is bereikbaar via een ladder en biedt extra bergruimte.

Algemeen:

- Prachtige ligging aan de rand van het dorp met panoramisch uitzicht over de landerijen.
- Zonnige tuin op het zuiden met een intiem zitgedeelte.
- Inpandige garage met bergzolder.
- Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Vrijwel geheel voorzien van isolatieglas, grotendeels in kunststof kozijnen en deuren.
- De gietvloeren zijn uitgevoerd in een lichte tint.
- Fraai aangelegde tuin met veel privacy.
- Vrijstaand wonen aan de rand van Goutum is nu binnen handbereik!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is met zorg samengesteld, maar wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor mogelijke onvolledigheden of onjuistheden. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij raden aan om een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u bij het aankoopproces begeleidt. De NVM-voorwaarden zijn van toepassing.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580, bedoeld om een eenduidige manier van meten te waarborgen. Desondanks kunnen er verschillen ontstaan door interpretatie, afronding of meetbeperkingen.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 590.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1974
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte130 m²
Perceeloppervlakte424 m²
Woning Inhoud620 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy