Schierstins 23
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Schierstins 23, LEEUWARDEN

Op een fraaie locatie gelegen onder architectuur gebouwd vrijstaand woonhuis met ruim uitzicht en een besloten achtertuin. Het pand ligt aan een doorgaande weg in de wijk Camminghaburen. Deze wijk heeft een actieve wijkvereniging, kinderopvang en scholen, een eigen treinstation, maar is ook goed bereikbaar met de bus en auto. Daarnaast ligt het recreatiegebied de Groene Ster op korte afstand. Schuin achter het perceel ligt op loopafstand een gebied met vaarwater.

U komt binnen door een terugvallende entree in een een hal met toilet en garderobe, deur naar de spoelkeuken en doorloop naar de inpandige garage. De Z-vormige woonkamer is voorzien van een strak plafond met deels inbouwverlichting. Een zithoek met uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin en een 2e zithoek met zichtlijnen over een groenstrook met water aan de overzijde van de weg. Een vernieuwde schuifpui geeft toegang tot het terras welke voorzien van een prieeltje, elektrisch bedienbaar zonnescherm en omsloten met een fraai aangelegde tuin met een hoge heg.

De keuken is voorzien van een nieuwe keukenblok met alle inbouwapparatuur. Op de begane grond bevindt zich een slaapvertrek met een recent verbouwde en opnieuw ingericht Badkamer. De vanuit de slaapkamer is de onlangs geheel vernieuwde en ingerichte badkamer bereikbaar, welke is voorzien van vloerverwarming.
De brede inpandige garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectional deur en een loopdeur naar de tuin.

De verdieping is ingericht met 3 slaapvertrekken, zonneterras op de uitbouw van de begane grond aan de zuidwest gevel en een uitgebreide badkamer, welke voorzien van een ligbad, doucheruimte en een 2e toilet.

De zolder is een bergzolder met vlizotrap en voorzien van een mechanische ventilatie-unit.

Bijzonderheden:
- De begane grond is voorzien van een pvc-vloer.
- De HR ketel is van 2020
- 16 zonnepanelen aangebracht.
- HR + beglazing (2023)
- Het metselwerk zijnde witte breuksteen is geïmpregneerd.
- Energielabel A
- Mechanische ventilatie uit 2020
- Het pand is uitstekend onderhouden en recent opnieuw ingericht met o.a. een nieuw plafond, badkamer en keuken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Voor bezichtigingen kunt u contact opnemen met makelaar M.A. de Graaf RMT

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 695.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1993
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte167 m²
Perceeloppervlakte599 m²
Woning Inhoud750 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy