Tjerk Hiddesstraat 47
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Tjerk Hiddesstraat 47, LEEUWARDEN

Ontdek de Tjerk Hiddesstraat 47, een sfeervolle en goed onderhouden woning, nabij het centrum. Deze woning biedt niet alleen veel ruimte en comfort, maar ook karakter dankzij de prachtige erker en de gezellige haard in de achterkamer. Dit is echt typisch een voorbeeld van een woning waarbij je niet verwacht dat het zo groot is als je er voor staat. Hier woon je rustig, maar toch op korte afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.

De woning ligt in een rustige, groene en kindvriendelijke buurt, waar buren elkaar kennen en waar kinderen veilig kunnen spelen. In de directe omgeving vind je diverse scholen, sportfaciliteiten en winkels. De wijk is bovendien uitstekend bereikbaar, met uitvalswegen en het openbaar vervoer binnen handbereik, zodat je snel in het centrum of de omliggende steden bent. De woning is twee jaar geleden grootschalig verbouwd.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Je komt binnen in de ruime, karakteristieke hal, waar de trap naar de eerste verdieping zich bevindt. Via de hal kom je in de lichte woonkamer aan de voorzijde van de woning. Deze beschikt over een charmante erker, die voor extra lichtinval zorgt en een warme sfeer creëert. Vanuit de voorkamer loop je daar naar de achterkamer met openslaande deuren naar de tuin en een gezellige haard, ideaal om heerlijk te ontspannen op koude dagen. Aan de achterkamer grenst de open keuken die is voorzien van alle gemakken, waaronder een 6-pits gasfornuis, oven, koelkast en vaatwasser. Aansluitend vind je een zithoek met een groot raampartij en uitzicht op de tuin.

Hierachter bevindt zich de bijkeuken, met een toilet en ruimte voor een wasmachine en droger. De onderhoudsvriendelijke tuin biedt volop mogelijkheden voor buitenleven. Met ruimte voor een terras en diverse zithoeken, is dit de perfecte plek om te genieten van zonnige dagen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vind je twee (voormalig 3) slaapkamers en de badkamer. De master bedroom beslaat de gehele lengte van de woning en heeft een badkamer en suite én een inloopkast. De badkamer bestaat uit een ligbad, douche, wastafel en toilet. De andere slaapkamer is ideaal als werkkamer, of als baby/kinderkamer. De grote kamer kan eenvoudig weer teruggebracht worden naar twee kamers, waardoor er in totaal 3 zijn.

Zolder:
De ruime zolder heeft twee dakramen en kan dienen als opslagplek, of als extra slaapkamer.

Deze woning aan de Tjerk Hiddesstraat 47 combineert karakter en comfort met een fijne locatie in een populaire wijk. Perfect voor gezinnen of stellen die op zoek zijn naar hun nieuwe thuis! Plan snel een bezichtiging en ontdek het zelf.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 325.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1923
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte151 m²
Woning Inhoud340 m³
Kamers4 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelD

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy