van Beverwijckstraat 29
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: van Beverwijckstraat 29, LEEUWARDEN

Starterswoning gelegen aan de Van Beverwijckstraat 29 met drie slaapkamers. Het betreft een woning met een C-label. De stap naar een A-label kan in de toekomst eenvoudig gemaakt worden, met het plaatsen van zonnepanelen en een warmtepomp. De woning biedt alle gemakken van de binnenstad van Leeuwarden op fietsafstand.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst stap je in de hal met toegang tot de meterkast. Vanuit hier is de sfeervolle woonkamer met laminaatvloer te bereiken. De woonkamer voelt royaal en licht aan. De woning beschikt over een open keuken met inbouwapparatuur. Na de keuken stap je in de bijkeuken, welke toegang geeft tot de achtertuin. Vanuit de bijkeuken is de badkamer te bereiken, welke uitgerust is met een toilet, wastafel met meubel en douchecabine. Verder is er en een zonnige achtertuin op het noordwesten. De tuin is voorzien van een berging, een tuinhuis en een overkapping.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop, welke toegang geeft tot de drie slaapkamers. Een slaapkamer aan de achterzijde met een dakkapel en twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning. De grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een grote inbouwkast.

Tweede verdieping:
Door middel van een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

Algemene informatie:
- Combi-ketel 2018 (eigendom).
- Deels dubbele beglazing.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en heeft als doel een eenduidige manier van meten te bieden als indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetresultaten kunnen niet volledig worden uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De woning wordt verkocht 'as is where is' en met een: 'niet-zelfbewoningsclausule', 'ouderdomsclausule', 'asbestclausule' en zonder lijst van zaken en vragenlijst.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 215.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1933
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte77 m²
Perceeloppervlakte113 m²
Woning Inhoud306 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy