van Heemstrastraat 11
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: van Heemstrastraat 11, LEEUWARDEN

Starters opgelet! Zoek jij een leuke woning in de gezellige wijk achter de hoven? Dan is deze woning ideaal voor jou! Het betreft een nette eengezinswoning met een heerlijk lichte doorzonwoonkamer, afgesloten keuken en ruime en toilet en doucheruimte op de begane grond. Aansluitend een berging. De woning is gelegen in een rustige woonwijk, maar binnen een paar minuten ben je in de bruisende binnenstad van Leeuwarden.

De indeling van de woning is als volgt:

Via de keurig aangelegde voortuin bereik je de (overkapte) entree van de woning. Eenmaal binnen vind je hier de meterkast, trapopgang naar de verdieping en aan de linkerzijde toegang tot de woonkamer en de rechter tot de keuken. Wanneer je hier binnen stapt merk je meteen dat er een hele fijne sfeer in de woning is te creëren. Dit merk je onder andere door de grote raampartijen waardoor er veel licht in de woonkamer valt en eveneens in de het keukendeel. Op de begane grond is de douche en het toilet aanwezig met een doorloop naar de bijkeuken/berging.

Via de bijkeuken bereik je de achtertuin van de woning. Deze is gelegen op het noorden en beschikt over voldoende ruimte voor een heerlijke loungehoek. Er is geen ontsluiting aan de achterzijde van de woning.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping van de woning. Op de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers. De grootste slaapkamer beschikt over een vaste kast en wastafel. Daarnaast beschikt een van de slaapkamers aan de voorzijde ook over een wastafel.

Tweede verdieping:
Middels een toegangsluik bereik je een bergzoldertje van de woning.

Bijzonderheden:
- Vloeren deels beton;
- Dakkapel in voor- en achterdakvlak;
- Gelegen in de wijk achter de hoven;
- Lichte woning;
- Eenvoudige keuken;
- Achtertuin op het noorden.
- Grotendeels dubbele glasbezetting;
- Energielabel C;
- Wordt verkocht met de clausule 'As is Where Is".

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Wij staan klaar om je verder te helpen in jouw zoektocht naar een nieuwe woning.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 180.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1923
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte80 m²
Perceeloppervlakte105 m²
Woning Inhoud304 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy