Violenstraat 2
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Violenstraat 2, LEEUWARDEN

Volledig vrijstaand wonen in de Bloemenbuurt, het kan toch echt! Deze karakteristieke, vrijstaande woning, gelegen in een levendige buurt op loopafstand van het centrum, biedt een perfecte combinatie van comfort en charme. Met scholen, winkelcentra en de prachtige Prinsentuin om de hoek, geniet je hier van alle gemakken binnen handbereik.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst in de ruime hal tref je de meterkast en heb je toegang tot de sfeervolle woonkamer voorzien van een prachtige tegelvloer. Er is een royale zithoek, met aansluiting voor een houtkachel. Een fijne plek voor de eettafel, met daarnaast de doorloop naar ruimte voor de wasmachineopstelling en het toilet beneden. In de aanbouw is een fantastische, moderne keuken gerealiseerd, voorzien van inbouwapparatuur, zoals onder andere een: 4 pit gasstel, koel-vries combinatie, koffiezetapparaat, oven en magnetron. Het is in moderne kleurstelling afgewerkt,

Eerste verdieping:
Wanneer je de wenteltrap in de woonkamer naar boven volgt, kom je op de overloop, welke toegang biedt tot drie ruime slaapkamers. Één van de kamer is voorzien van een royale inloopkast en de C.V.-ketel. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche, toilet en wastafel, waardoor je alles bij de hand hebt voor een ontspannen start of einde van de dag.

Tuin:
Er is een verzorgde tuin, voorzien van moderne tegels. Het is een fijne mix van groen en strak afgewerkt. Het betreft een prettige en beschutte tuin rondom, waardoor je altijd wel ergens zon hebt.

Deze woning is uitstekend geïsoleerd, inclusief een geïsoleerde betonvloer, hardhouten kozijnen met HR++ glas, en muur- en dakisolatie. De verwarming wordt geregeld door een energiezuinige cv-combiketel (Nefit, bouwjaar 2015).

De Bloemenbuurt is prettig gelegen ten opzichte van het centrum van Leeuwarden. Binnen enkele minuten fietsen of lopen bevind je je in het bruisende hart van de stad, waar je kunt genieten van een breed scala aan winkels, restaurants, cafés en culturele voorzieningen. Tegelijkertijd biedt de wijk zelf alle nodige voorzieningen, zoals supermarkten, scholen en sportfaciliteiten, op korte afstand. Daarnaast zijn er diverse parken en groene gebieden in de buurt, zoals het Rengerspark en het Noorderplantsoen, waar je heerlijk kunt wandelen, hardlopen of ontspannen. De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en er zijn uitstekende uitvalswegen richting de rest van Friesland en daarbuiten. Kortom, een ideale woning voor wie op zoek is naar comfort, sfeer en een centrale ligging.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 275.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1910
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte99 m²
Perceeloppervlakte130 m²
Woning Inhoud353 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelD

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy