Westerloane 25
BROEKSTERWALD

Omschrijving

Verkocht o․v․: Westerloane 25, BROEKSTERWALD

In het hart van het Friese platteland ligt deze prachtige, vrijstaande woning aan de Westerloane 25 in Broeksterwald. Hier slingert de weg zich langs weelderige weilanden en karakteristieke boerderijen, waar de bewoners in harmonie met de natuur leven. Kinderen spelen zorgeloos op de grasvelden, terwijl buren elkaar groeten tijdens hun dagelijkse wandelingen. De rust wordt enkel eens onderbroken door het zachte loeien van koeien of het vrolijke gefluit van vogels. Deze wijk ademt de ongehaaste charme van het landelijke Friesland.

De indeling de woning:

Begane grond:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een royale entree met een meterkast en een separaat toilet met fontein. Vanuit de hal betreedt u de ruime U-vormige woonkamer die in open verbinding staat met de moderne keuken, ideaal voor zowel ontspanning als gezellig samenzijn. De woning beschikt tevens over een praktische bijkeuken met ingebouwde kastruimte en een deur naar buiten. Aangrenzend aan de bijkeuken vindt u een multifunctionele kamer, perfect te gebruiken als slaapkamer, kantoor of werkruimte, afhankelijk van uw wensen. De woonkamer heeft twee openslaande deuren waardoor de tuin zomers een verleng stuk is.

Daarnaast is er een garage met een overkapping, groot genoeg voor één auto, wat zorgt voor extra opslagruimte.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping, bereikbaar via een trap vanuit de hal, komt u op een royale overloop die toegang biedt tot vijf (5!) slaapkamers, een badkamer en een vlizotrap naar de bergzolder. Van de vijf slaapkamers zijn er vier gelijk in oppervlakte, terwijl de vijfde een royale master bedroom is. De luxe badkamer is voorzien van een separaat toilet, een wastafelmeubel met dubbele kraan, een douche en een bad, wat zorgt voor optimaal comfort.

De vliering:
De bergzolder strekt zich uit over de gehele woning en heeft een nokhoogte van 2,69 meter, wat deze ruimte perfect maakt voor extra opslag.

Bijzonderheden;
- diep perceel voor het houden van dieren;
- geheel voorzien van geglazuurde dakpannen;
- onlangs de gehele buitenzijde geschilderd;
- in beton uitgevoerde verdiepingsvloer;
- laminaatdekvloeren;
- openslaande deuren naar het terras;
- uitgebreide keuken met inbouwapparatuur;
- studeer/werk/slaapvertrek op de begane grond;
- royale bergzolder;
- veranda aan berging;
- uitstekend onderhouden perceel;
- prachtige zichtlijnen.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en heeft als doel een eenduidige manier van meten te bieden als indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetresultaten kunnen niet volledig worden uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 695.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1997
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte182 m²
Perceeloppervlakte1371 m²
Woning Inhoud730 m³
Kamers7 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy