Zuidvliet 154
LEEUWARDEN

Omschrijving

Onder optie: Zuidvliet 154, LEEUWARDEN

Heerlijk, gelijkvloers wonen in een volledig verbouwd pand met zonneterras. Wonen nabij de binnenstad van Leeuwarden, wie wil dat niet? Het kan in dit moderne en verduurzaamde complex van 3 wooneenheden met een tuin/zonneterras op het zuiden en een afzonderlijke berging. De appartementen beschikken over een A+++ label!

In dit prachtig vernieuwde pand zijn 3 energie neutrale appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn volledig voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling door een water/water warmtepomp. Dit zorgt voor bodemenergie, gecombineerd met een WTW. Er zijn circa 8 zonnepanelen per appartement. De wanden zijn stuc- en behangklaar en de appartementen zijn voorzien van een Anhydriet dekvloer.

De appartementen zijn als volgt:

Begane grond, Zuidvliet 154:
Het appartement op de begane grond heeft 115 m2 woonoppervlak, heeft een eigen tuin ter grootte van 35 m2 en een berging in het vrijstaande bergingen gebouw. Dit appartement heeft twee slaapkamers aan de tuinzijde, met openslaande deuren naar de eigen afgesloten tuin. Een royale living (aan de voorzijde) met luxe open keuken met een kookeiland. Er is tevens een luxe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en separaat toilet. Er is een separate ruimte aangebracht voor de wasmachine opstelling. Er is een grote garderobe/inloopkast inpandig aanwezig.

Bent u na het lezen van deze tekst en het bekijken van de foto's net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan gauw contact met ons op!

Het betreft hier zelfstandige appartementen met eigen nummering, eigen meters, eigen bergingen en eigen opgang.

De huur bedraagt € 1.400. Dit bedrag is INCLUSIEF energie (gas/water/licht).
Het betreffen geen studentenappartementen.
De laatste drie loonstroken dienen overlegd te worden, net als een werkgeversverklaring.

Over dit object

Overdracht
Statusonder optie
Prijs€ 1.400,00 p.m
Bouw
Bouwjaar1900
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte155 m²
Woning Inhoud391 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+++

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy